Currencies:

Frakt & Returer

www.lisola.se följa konsumenter att köpa och distansförsäljning lag Transaktioner www.lisola.se Du måste vara 18 år eller äldre. Vi förbehåller oss individen och som är ett falskt uttalande av personuppgifter och / eller har dålig kredit bolaget rätt att häva beställningen.

Fakta och pris inmatningsfel leverantörspriser och lager, för att ge reservation om det behövs. Felaktigt förutbestämda specifikationer och liknande. Och den slutliga försäljningen. Alla priser är inklusive moms. Oavsett hur många glas du beställt så sjöfarten är alltid gratis.

leverans
För varje produkt, tillgänglighetskraven. Projektleveranstiden är vanligen i lager 3-5 dagar. Kontakta oss för produktledtiderna är slut.

Med denna e-post om leveransen kommer att försenas av olika skäl informera dig. Om en produkt försenas, har du rätt att häva köpet. Så länge du kan kontakta oss i detta fall

Bekräftelse av beställningar
När vi mottagit din beställning kommer vi att skicka en bekräftelse via e-post din beställning information till dig. Om du sparar orderbekräftelsen på sidan finns, om du kontaktar vår kundtjänst är stor.

transport
Om varan skadas eller transport www.lisola.se ansvarig för saknade betalningsprocessen. Du måste dock meddela oss inom 14 dagar från kundtjänst. Om varan skadas eller kommer bort då du returnerar den, du www.lisola.se.Får vi inte har löst paket förbehåller vi oss rätten att ta betalt för alla kostnader med avkastningen på höger. Betalning skall ske inom 10 dagar från fakturadatum för betalningsordern.

Back
Copyright ©2019 www.tc1.se Powered by  . Anne Weyburn . Active Wear . Arena . Adidas